Laat hier onder een reactie achter!

Wat vindt u van onze producten? 
Wij horen graag uw mening.

Reactie plaatsen

Reacties

Andrea de Boer
een maand geleden

Ik kwam u al tegen op een marktje in Blokker bij dat kruidenvrouwtje. Ik had nog van een ander merk.. Bij het kaaspunt in Wognum zag ik deze pot staan en heb hem meegenomen. Ik gebruik hem overal voor.. Ben er erg tevreden over. Ik weet dat u ook olijfolie heeft.. Ik kom wel een keer langs. Groetjes Andrea.

Jeffrey Padt
6 maanden geleden

Hele goede originele kokosolie die ik al heel lang gebruik voor mijn droge huid..
Klantenservice is echt geweldig, ik had 2 potten besteld die bij aankomst gebarsten waren waardoor er glas in de olie kon komen, foto’s van gemaakt en direct naar de klantenservice gestuurd… binnen 2 dagen heb ik 2 potten opgestuurd gekregen.. nogmaals mijn complimenten voor de klantenservice..Mvg Jeffrey Padt

Martine Seghers
10 maanden geleden

We hebben 'voor' deze bestelling een ander merk (am.pr) uitgeprobeerd waarvan "men" zij dat het gelijkwaardig is aan uw product.
Nou, nee dus, de kleur was iets donkerder en de smaak was anders. Ook is de stollingstijd verschillend.

Bij aankomst was er 1 pot met een in stukken gebroken bodem, de potten zijn van een lage kwaliteit en kunnen niet tegen hoge temperaturen zoals vaatwasser of als wekpot.

Kwaliteit verkoopt zich dus vanzelf.

Ton Groenevelt
een jaar geleden

Wij hebben onlangs weer een aantal potten gekocht. Wat een schitterend product. Alleen al die marmerachtige structuur in de pot is een genot om te zien. Dan de smaak, in een woord verrukkelijk.